Activiteiten

CIMG1465

Tuin & Hulp richt zich op de regio Gooi- en Eemland en verzorgt graag het onderhoud van uw tuin. Tuin & Hulp is zeer bekwaam in de tuin voor zowel particulier als bedrijf. Naast het terugkerende tuinonderhoud kunt bij Tuin & Hulp ook terecht voor:

Inrichten

Wilt u uw tuin (her)inrichten maar ontbreekt het u aan kennis of tijd, dan kan Tuin & Hulp uw tuin (her)inrichten. Tuin & Hulp beschikt over een aantal betrouwbare leveranciers voor tuin materialen, planten, heesters en bomen.

Advies

Ook is het van belang bij een mogelijke verkoop van uw huis, om de tuin eens grondig aan te pakken, waardoor het huis wellicht makkelijker verkocht kan worden.

Boom veiligheidscontrole

Ik controleer de bomen met behulp van de Visual Tree Assessment (VTA) methode. Het gaat hierbij om de visuele beoordeling van de bomen, het registreren van bevindingen en het adviseren over vervolgstappen. Het wettelijke kader over zorgplicht is hier lijdend in.

Overige activiteiten

* Plaatsen van schuttingen en hekken

* Snoeiwerkzaamheden van heesters
* Bomen snoeien, verwijderen en frezen

* Gazon verticuteren en bemesten

* Grasmaaien

* Heesters en bomen plant

* Onkruid en blad vrij maken
* Dakgoten schoonmaken

* Hogedrukreiningen van bestrating
* Straatwerk

Hoe kunt u op een juiste wijze gebruik maken, in de tuin, van bestaande en nieuwe materialen. Hoe kunt u materialen gebruiken op een duurzame manier, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dan ook een belangrijk aspect in de bedrijfsvoering van Tuin & Hulp.

Advertenties